وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان و مشاوره در خصوص مدارک لازم

از ما وقت بگیر ، ویزا شو ، سفر کن

وقت سفارت یونان

برای دریافت راهنمایی و اخذ وقت سفارت یونان ، با شماره 77740887 تماس حاصل نموده و یا در تلگرام  درخواست خود را به شماره 09377744432 ارسال نمایید.

 

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
  • نداشتن مهر ورود و خروج (مسافرت) قبرس ترک.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن (قابل ذکر است جهت تائید شناسنامه داشتن مهر ثبت‌احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • حساب‌های جاری: کارکرد 6 ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­های بانکی به همراه گردش 6 ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تائید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی. (برای تائید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.)
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تأمین اجتماعی با مهر سازمان (ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.)
  • بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت.
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است و علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه نیز دارد.

جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:

  • محصلین در پایه دبستان و راهنمایی و دبیرستان: گواهی تحصیلی باید مهر مدرسه و منطقه و آموزش و پرورش استان و مهر و امضاء شخص مربوطه را داشته باشد.
  • محصلین در پایه پیش‌دانشگاهی: مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران، مرحله دوم مراجعه به پیشخوان دولت جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این مراحل یک هفته بعد تائیدیه به دارالترجمه ارسال می‌گردد). ضمناً قابل ذکر است مرحله انجام تائید دادگستری و امور خارجه توسط دارالترجمه 3 تا 4 روز کاری زمان می‌برد.
  • دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­‌کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه با تائید دادگستری و امور خارجه دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار.

  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • کلیه مدارک شغلی و گواهی‌های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تائید ندارد.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.